A1310 het EGO van het Technologieherenhuis, Centrale het westenweg Nr 500, JiaxingCity China
Thuis ProductenDe Bout van het uitbreidingsanker

Opgepoetst Roestvrij staal 304/316 die Uitbreiding Ankerbout met Hexuitdraainoot wordt geplaatst

Opgepoetst Roestvrij staal 304/316 die Uitbreiding Ankerbout met Hexuitdraainoot wordt geplaatst

  • Polished Stainless Steel 304 / 316 Expansion Anchor Bolt Set With Hex Nut
  • Polished Stainless Steel 304 / 316 Expansion Anchor Bolt Set With Hex Nut
  • Polished Stainless Steel 304 / 316 Expansion Anchor Bolt Set With Hex Nut
  • Polished Stainless Steel 304 / 316 Expansion Anchor Bolt Set With Hex Nut
 • Polished Stainless Steel 304 / 316 Expansion Anchor Bolt Set With Hex Nut

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: HNF
  Certificering: ISO9001
  Modelnummer: M12

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1000 stuks
  Prijs: Negotiation
  Verpakking Details: karton + pallet of kleine doos houten doos
  Levertijd: 15-20 dagen
  Betalingscondities: Western Union, L/C, T/T, Paypal
  Levering vermogen: 300 ton/per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Materiaal: SS304/SS316 SS 316L Maat: M10
  Beschikbaar materiaal: Vlakte Aansluiting: bout
  De alias: ankerbouten Toepassing: Machines, Chemische Industrie, Milieu, de Bouw
  oppervlak: vlakte, passivering, het oppoetsen Poort: Shanghai
  Monster: Beschikbaar Product: Roestvrij staal 304/316 vastgesteld anker

  Roestvrij staal 304/316 Vastgesteld Anker met hexuitdraainoot, Bouten van het wasmachine de Concrete Anker

   

   

  Beschrijving:

   

  De ankers bereiken holdingsmacht of door „vast te haken“ in de zeebedding, of via zuivere massa, of een combinatie twee. De permanente meertrossen gebruiken grote massa's die (algemeen een blok of een plak van beton) op de zeebedding rusten. De semi-permanente meertrosankers (zoals paddestoelankers) en de ankers van het grote schip leiden een significant gedeelte van hun holdingsmacht uit hun massa af, terwijl ook het vasthaken of het inbedden op de bodem. De moderne ankers voor kleinere schepen hebben metaalbotten die op rotsen op de bodem vasthaken of zich in zachte zeebedding begraven.

  Het schip wordt vastgemaakt aan het anker door bereed (riep algemeen de ankerkabel of de ankerketting in grotere schepen), dat van ketting, kabel, kabel, of een combinatie deze wordt gemaakt. De verhouding van de lengte van bereed aan de waterdiepte is genoemd geworden werkingsgebied; over het algemeen, bereed zou moeten tussen 5 en 10 keer de diepte van de zeebedding zijn, die een werkingsgebied van 5:1 of 10:1 geven; groter het aantal, ondieper is de hoek tussen de kabel en seafloor, en de minder upwards kracht handelt op het anker. Een 10:1werkingsgebied geeft de grootste holdingsmacht, maar ook staat voor veel meer afdrijven toe wegens de langere betaalde hoeveelheid kabel. Het verankeren met voldoende werkingsgebied en/of zware ketting bereed brengt de richting van spanning dicht bij parallel met de zeebedding. Dit is bijzonder belangrijk voor lichte, moderne die ankers worden ontworpen om op de bodem te begraven, waar werkingsgebied van 5 – aan 7 aan-1 zijn gemeenschappelijk, terwijl de zware ankers en de meertrossen een werkingsgebied van 3 aan-1, of minder kunnen gebruiken.

  Aangezien alle ankers die zich op de bodem inbedden de spanning om langs de zeebedding vereisen te zijn, kunnen de ankers van de bodem zijn uitgebroken door de kabel te verkorten tot het schip direct boven het anker is; op dit punt is de ankerketting „boven en beneden“, in zeetaalgebruik. Indien nodig, verjaagt het autorijden rond de plaats van de ankerhulp het langzaam ook. De ankers worden soms gepast met een overhalenlijn in bijlage aan de kroon, waardoor zij van rotsen of koraal kunnen worden losgehaakt.

  De termijn aweigh beschrijft een anker wanneer het op de kabel hangt en niet op de bodem rust. Dit is verbonden met de termijn om anker te wegen, betekenend om het anker van de zeebedding op te heffen, toestaand het schip of de boot om zich te bewegen. Een anker wordt beschreven als aweigh wanneer het van de bodem is uitgebroken en om omhoog vervoerd worden gestouwd. Aweigh zou niet met aan de gang moeten worden verward, die een schip beschrijft dat niet aan een dok wordt vastgelegd of verankerd, al dan niet het schip zich door het water beweegt.

   

  Specificatie:

   

  Productennaam Vastgesteld anker
  Verwante Producten Daling in anker, expensionbout, Chemilcal-anker, Kokeranker, Concrete ankerbout
  Norm: DIN, ASTM/ANSI JIS ALS, GB
  Materiaal Roestvrij staal: SS201, SS304, SS316
   
  Het eindigen Duidelijk 
  Productie
  Proces
  Het stempelen en geassembleerd
  Aangepaste Producten
  Levertijd
  Bezig seizoen: 15-30days, Slappe seaon: 7-14days
  Voorraadproducten Koolstofstaal: Daling in anchor.wedge-anker, expensionbout
  Roestvrij staal: Standaardroestvrij staalanker
  Vrije Steekproeven voor standaardbevestigingsmiddel

   

   

  Toepassing:

   

  1.Drill een gat door de opzettende gaten in de inrichting of direct door het vast te maken materiaal en in de grondstof, die een hamerboor en een carbidebeetje met behulp van die met ANSI B94, 12-77 met hetzelfde groottebeetje zoals in overeenstemming zijn de ankerdiameter
  2. zorg noot ervoor is gelijk met het hoogste ingepaste deel van het anker. Neem de assemblage van het kokeranker door de opzettende gaten op in de inrichting en in de grondstof. Duw de ankerassemblage tot de wasmachine tegen de inrichting behaaglijk is.
  3.Turn de noot met de hand tot snugged omhoog. Haal de noot met een moersleutel (gebruik een schroevedraaier voor vlakke/ronde hoofden), ongeveer drie of vier volledige draaien aan, of tot het anker strak aan de grondstof wordt beveiligd.

   

  De lengte van het kokeranker aan minimumembedment, plus inrichtingsdikte, plus noot en wasmachine gelijk moeten zou zijn. Het kokeranker vereist geen maximumgatendiepte. De diepte van het gat in de grondstof zou minstens de lengte van het kokeranker minus de dikte van het materiaal moeten zijn die worden vastgemaakt. Dit zal wat extra diepte verstrekken om een minder belangrijke hoeveelheid concrete knipsels aan te passen die niet uit gat kunnen kunnen worden schoongemaakt.

   

   

  Verwante Producten:

   

  Opgepoetst Roestvrij staal 304/316 die Uitbreiding Ankerbout met Hexuitdraainoot wordt geplaatst

   

   

   

   


  Voordelen:

  De krachten op een Kokeranker worden overgebracht naar het materiaal waarin het geïnstalleerd is. Als de ankers te dicht bij elkaar geïnstalleerd zijn, kan het een interactie van de krachten veroorzaken, waarbij het holdingsvermogen van de ankers wordt verminderd. Als vuistregel, heeft de industrie van het uitbreidingsanker een minimumnorm van tien (10) ankerdiameters voor het uit elkaar plaatsen tussen ankers en vijf (5) ankerdiameters van een niet gestaafde rand vastgelegd. Wanneer de trilling of het plotselinge effect deel ladingsvoorwaarden uitmaakt, zou het uit elkaar plaatsen moeten worden verhoogd.

   

  Contactgegevens
  Jiaxing Haina Fastener Co.,Limited

  Contactpersoon: Cindy

  Tel.: +8618967348486

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten